Харчове отруєння супроводжується цілим рядом неприємних симптомів, серед яких нудота, підвищена температура та діарея. Щоб швидше стати на ноги й не нашкодити організму ще сильніше, потрібно вживати правильну їжу. Про це пише storinka.

Ніхто не застрахований від неякісних продуктів, які можуть спровокувати харчове отруєння. У процесі очищення від токсинів організм виснажується, а водночас самопочуття людини погіршується через низку неприємних симптомів.

Харчове отруєння. Фото: Youtube

Щоб швидше стати на ноги та відновити організм після харчового отруєння фахівці радять пити велику кількість води та переглянути раціон.

Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Якщо стан дозволяє вживати їжу, потрібно харчуватися невеликими порціями. Експерти радять їсти банани, рис, яблучне пюре та тости із хліба. Ця їжа швидко перетравлюється і перевантажуватиме шлунок. Також у раціон варто додати курячий бульйон та пюре.

Водночас потрібно уникати жирної їжі, а також переїдання. Під час блювання та діареї краще зовсім утриматися від трапези.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, популярний чай може порушити роботу організму: від проблем зі сном до розладу шлунка.

Також наш портал інформував, вживання цього продукту забезпечить гарний тиск на роки: у чому його користь та яка ціна.

Крім того, ми писали, біль при навантаженнях, печіння і навіть розлади травлення: українців попередили про серйозні хвороби.