Багато продуктів харчування здатні покращувати стан організму і навіть знижувати ризик небезпечних захворювань. У той самий час є група продуктів, які можуть прискорювати старіння організму. Про це пише портал glamour.

Після 35 років людина має особливо ретельно стежити за раціоном харчування, оскільки деякі продукти можуть прискорювати старіння.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Фахівці наголошують, що в першу чергу потрібно відмовитися або хоча б зменшити споживання фрешів та рослинного молока. Як правило, такі продукти містять фруктозний консервант.

Червоне м'ясо та м'ясо птиці промислового виробництва також слід вживати якомога рідше. У такій продукції може бути небажана "начинка", яка здатна негативно впливати на стан організму і також прискорювати старіння.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Прийом їжі. Фото: скрін youtube

Експерти підкреслюють, що м'ясо промислового виробництва може містити гормональні добавки та антибіотики, які додаються до кормів, щоб прискорити зростання та розвиток поголів'я.

До продуктів, які прискорюють старіння потрапив також хліб. Йдеться саме про покупний продукт, який може містити багато солі та добавок, що прискорюють приготування тіста. Найбільш безпечний вид хліба – приготований своїми руками із натуральних інгредієнтів.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, руйнує організм швидше, ніж алкоголь: експерти розповіли, яку отруту багато хто п'є щодня.

Також наш портал інформував, не чай, а цілюще зілля: який напій здатний захистити від десятків захворювань.

Крім того, ми писали, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.