Багатьом людям здається, що кросівки, які використовувалися кілька сезонів, простіше викинути, ніж почистити та привести в "божеський вигляд". Однак, це не так. Існує корисний лайфгак, який вдихне нове життя у старе взуття. Про це пише useti.

На весну не обов'язково купувати нову пару кросівок, якщо старі втратили "товарний" вигляд. Почистити взуття можна досить просто в домашніх умовах і для цього не потрібно ні багато зусиль, ні часу.

Взуття. Фото: скрін youtube

Так, потрібний засіб, який допоможе відчистити кросівки, знайдеться у ванній – зубна паста. Також для виконання завдання знадобиться "інструмент" – зубна щітка. Підійде стара щітка чи можна придбати недорогу в магазині.

Особливо ефективний такий спосіб для білого взуття, підошва якого дуже швидко стає брудною і часто не піддається чищенню.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як відбілити кросівки. Фото: скрін youtube

Лайфгак працює елементарно: трохи пасти наносимо на зубну щітку та обробляємо взуття. Відбілюючі компоненти, що містяться у складі зубної пасти, зроблять свою справу.

Якщо кросівки перебувають у дуже занедбаному стані, то до пасти можна додати трохи харчової соди. Дрібні гранули делікатно очистять навіть бруд, що сильно в'ївся.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, взимку це важливо для кожного: як правильно доглядати замшеві черевики та трапери.

Також наш портал інформував, як позбутися плями на пуховику без машинки та замочування: прості методи, які повернуть одягу бездоганний вигляд.

Крім того, ми писали, не повіриш, але це працює! Відбілюємо шкарпетки до магазинного стану за допомогою копійчаного засобу