Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які стежать за чистотою та станом свого одягу, є дуже корисна інформація. Цього разу ми робитимемо наші улюблені білі шкарпетки білими, і не дамо їм перетворитися на сіру ганчірочку.

Щоб відбілити шкарпетки і позбутися стійких плям, що залишаються після кількох прань, можна скористатися звичайним та ефективним засобом домашнього вжитку – кристалами соди.

Про цей цікавий спосіб розповів один із українських блогерів, який часто ділиться цікавими побутовими лайфгаками у соціальних мережах.

Брудні шкарпетки, фото: Знай.ua

Щоб відбілити шкарпетки, просто додайте столову ложку кристалів соди до миючого засобу під час прання. Такий спосіб забезпечить ефективне прання шкарпеток від будь-яких плям і розлучень, і вони блищатимуть від чистоти.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Шкарпетки. Фото: скрін youtube

Якщо плями на шкарпетках дуже стійкі, можна використати кристали соди для попереднього замочування. Просто приготуйте розчин із кристалів соди та теплої води та замочіть у ньому шкарпетки на годину. Після цього просто стирайте їх звичайним способом, і ви побачите, як вони повертаються до своєї початкової чистоти.

Шкарпетки. Фото Freepik

Використання кристалів соди для відбілювання шкарпеток - це простий і доступний спосіб, який допоможе зберегти ваші шкарпетки чистими та свіжими без особливих зусиль. Застосовуйте цей лайфгак і насолоджуйтесь бездоганними шкарпетками протягом усього терміну служби.

Нагадаємо, ці способи приготування картоплі найнебезпечніші: може розвинутися небезпечна недуга.

Раніше повідомлялося, що додумається не кожен: навіщо досвідчені господині засипають у пилосос пральний порошок.

Також, листя хрону, сода або навіть сіль: як врятувати молоко від скисання.