У ванній кімнаті є "апарат", який стає буквально "ящиком Пандори" у сімейних відносинах, ну чи навіть просто серед сусідів по квартирі. Ім'я цьому трону – унітаз. Хтось забуває прибрати після себе краплі невідомого походження, а хтось навпаки – постійно стежить за його чистотою.

На цей раз ми скористаємося інформацією від фахівців "енергетичної практики", а також традиційних експертів з біології.

Важливо з'ясувати, звідки взялися забобони, що кришку унітазу завжди потрібно закривати при зливі.

Унітаз, скріншот: Youtube

Що кажуть біологи

На думку деяких лікарів, кришка туалету потрібна не просто так - вона здатна захистити вас від неприємних запахів з надр білого друга. Однак є в неї і друга функція – обмежувати політ бактерій у всьому приміщенні.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Справа в тому, що при зливі води в унітазі шкідливі мікроорганізми, що знаходяться всередині, разом із мікроскопічними крапельками рідини розлітаються туалетом. І не тільки по пластику, яким оброблена сантехніка, а й по кімнаті.

В результаті зливу утворюється аерозольний шар, висота його – 2-3 метри. Це означає, що й бактерії, змішуючись із водою, повітрям та частинками пилу, поширюються по приміщенню (якщо у вас поєднаний санвузол). Вони осідають на рушниках, косметиці та решті речей, присутніх у вбиральні. Цей цікавий факт пояснює, чи потрібно закривати кришку туалету – звісно, ​​так.

Унітаз, скріншот: Youtube

Чому потрібно закривати кришку унітазу - прикмета та забобони

На думку езотериків, вода та гроші – дві енергії, які притягують один одного та обмінюються між собою енергетичними хвилями. Для того, щоб ця хвиля накрила вас, а не відійшла від берега сім'ї, необхідно створювати якомога більше бар'єром між водою та грошима. Тобто, якщо у вас є в квартирі "заначка", або гаманець з купюрами десь лежить, то між цими місцями та водою (ванною, туалетом, кухнею) має бути багато дверей та перешкод.

Елементарний приклад - купюри лежать кишені куртки, що висить у коридорі, а в унітазі вода. Закриваючи двері туалету, ви створюєте один бар'єр, а закриваючи кришку – вже дві. Такий простий трюк допоможе примножити фінанси у сім'ї – користуйтеся.

Гроші. Фото: скрін youtube

Крім того, люди, які живуть за фен-шуй, кажуть, що закривати кришку унітазу - до грошей. Думка виникла не так - східна філософія свідчить, що під обідком і кришкою туалету знаходиться енергія Ша.

Вона перешкоджає розкриттю духовного потенціалу та блокує грошовий потік. Залишаючи кришку відкритою, ви дозволяєте всьому цьому негативу зайти у ваш будинок, зруйнувати вашу родину та матеріальний добробут.

Нагадаємо, можна важко захворіти: якою популярною крупою не можна зловживати.

Раніше повідомлялося, думаєте, що вам не йде помада? Ви просто неправильно її вибираєте, секрети для ідеального кольору.

Також, поставте чашку на місце: кому заборонено пити зелений чай.