Зима – період, коли наше серце особливо потребує турботи, і єгипетський кардіолог Хоссам Фаузі пропонує незвичайний, але ефективний підхід до підтримки здоров'я та навіть боротьби з надмірною вагою.

Він розповідає про безліч переваг вживання холодної води, перетворюючи зимовий напій на справжнього лицаря на блискучій броні.

Склянка води. Фото: скрін youtube

Хосам Фаузі пояснює, як процес охолодження організму активізує шлунок, відправляючи сигнали до головного органу про необхідність збільшення енергії. Цей механізм стимулює спалювання жиру, роблячи процес схуднення ефективнішим.

Дослідження навіть підтверджують, що регулярне вживання холодної води з льодом може допомогти спалювати до 490 калорій на тиждень. Це не тільки чудовий спосіб підтримувати фігуру у формі, але й робити це смачно та освіжаюче.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Але корисність холодної води не обмежується спалюванням калорій. Кардіолог підкреслює, що цей напій сприяє передачі сигналів у кровоносні судини, покращуючи кровообіг в артеріях серця, шлунка, нирок та печінки.

Таким чином, регулярне пиття холодної води не тільки підтримує стрункість, але й забезпечує організм необхідними поживними речовинами.

Є ідеальний варіант для тих, хто хоче додати до напою не тільки корисність, а й смак. Льодяник лимона, доданий до холодної води, не лише надає їй приємного смаку, але й збагачує організм вітаміном C.

Цей цитрусовий елемент зміцнює імунітет, а антиоксиданти у боротьбі зі старінням.

Нагадаємо, що робити, якщо пригоріла гречка: 3 простих лайфхаки для тих, хто "проморгав" 15 хвилин варіння

Раніше ми писали, чай з лимоном, ромашка та лимон: як допомогти своїй печінці після Нового року та приготувати її до Масляної

Крім того, Знай.ua повідомляв, суп можете більше не їсти, а ось перед сном наверніть вареничків: вчені спростували відомі міфи про харчування