Акне - поширена проблема, з якою стикаються багато людей. Через запалення сальних залоз та волосяних фолікулів на тілі та обличчі з'являються прищики та вугри. Нерідко позбавитися їх намагаються шляхом видавлювання, але це велика помилка. Про це пише novosti24.

Висипання на шкірі для багатьох насамперед є косметологічною проблемою, якої хочеться позбутися якнайшвидше. З цією метою прищі видавлюються вручну і рідко хтось замислюється про наслідки.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Фахівці категорично забороняють видавлювати прищі, адже причиною їхньої появи можуть бути різні фактори, зокрема дуже серйозні. Наприклад, акне може з'являтися через гормональний збій, стрес, порушення роботи шлунково-кишкового тракту або імунної системи.

Отже, при появі висипів перше, що потрібно зробити – звернеться до лікаря. Фахівець проведе необхідні дослідження та призначить відповідне лікування.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Ті, хто воліє видавлювати прищі ризикує не виявити вчасно можливі проблеми зі здоров'ям, що загрожує серйозними наслідками для організму.

Також не рекомендується самостійно купувати креми та лосьйони для боротьби з висипаннями, адже деякі з них можуть спровокувати алергічну реакцію.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, припиняйте ховати своє тіло під тонного одягу: масаж сухою щіткою змінить вашу шкіру до невпізнання.

Також наш портал інформував, що буде, якщо не мазати обличчя зволожуючим кремом із "захистом": різниця з шиєю катастрофічна.

Крім того, ми писали, час - наш друг: відомий дієтолог назвала ідеальний період дня для схуднення.