Сода - практично універсальний засіб, який можна використовувати для екологічного прибирання в будинку, кулінарії та навіть для догляду за улюбленими речами. Про це пише портал prostoway.

Для досвідчених господарок не секрет, що використання соди в кулінарії це лише "верхівка айсберга" з усіх її можливостей. Засіб може ефективно використовуватись і для прибирання в будинку та для порятунку улюбленого одягу від плям.

Сода. Скріншот з відео YouTube

Зазначається, що сода може стати непоганою альтернативою магазинним засобам для виведення плям, а також кондиціонерам.

Лайфгак №1

Паста з соди й води може врятувати улюблені речі від жирних плям. Засіб буде ефективним, якщо забруднення не старе і ще не в'їлося в тканину. Так, паста наноситься на пляму приблизно на 20 хвилин, а потім видаляється, а річ відправляється в пральну машину.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Лайфгак №2

Якщо улюблені футболки просочилися неприємним запахом, перед пранням їх варто замочити в розчині з соди. Такий простий прийом допоможе позбавитися неприємної проблеми.

Прання. Фото: скрін youtube

Лайфгак №3

У наші дні доступна величезна кількість різних кондиціонерів, які роблять білизну більш м'якою та приємною на дотик. Але мало хто знає, що з цим завданням може непогано впоратися сода. Ополіскування з цим натуральним засобом пом'якшує тканину, а найголовніше, що метод абсолютно безпечний для людей, схильних до алергії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як врятувати темний одяг від плям дезодоранту: секретна хитрість досвідчених господарок.

Також наш портал інформував, у вас це є в аптечці, просто додайте в білизну: як зробити прання якісним без дорогого порошку.

Крім того, ми писали, одяг має жахливий запах після прання: поради, які ефективно вирішать проблему.