Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які з ентузіазмом стежать за чистотою своїх квартир, є дуже цікава інформація, а ще вона дуже корисна. Справа в тому, що багато людей стикаються з проблемою пожовклого унітазу, сумний вигляд якого псує настрій, змушуючи відчувати далеко не найкращі емоції.

У той же час багато блогерів у мережі запевняють, що позбутися жовтизни та забруднення можна за допомогою простого засобу, що є в кожній аптечці — перекису водню.

Про те, як правильно обробити "кабінет розумних думок", розповів один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими лайфгаками у соціальних мережах.

Перекис водню, скріншот з відео

"Перекіс водню рятує людей не тільки під час обробки ран, але й в інших справах. Він чудово усуває бактерії, очищає поверхні. Цей засіб також може допомогти усунути жовті плями на унітазі", - розповів блогер.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Миття унітазу. Фото: скрін youtube

Працює цей спосіб досить просто: пропонується за допомогою губки обробити перекисом водню проблемну ділянку унітазу. Після цього залишити його на півгодини, щоб засіб встиг подіяти, потім промити водою і протерти чистою сухою тканиною.

Унітаз, скріншот: YouTube

Крім перекису водню, у вирішенні проблеми може допомогти засіб для чищення духовки. Потрібно лише нанести його на поверхню, а через 15 хвилин протерти губкою.

У той же час інші блогери заявляють, що насправді "чудо-спосіб" не працює, і не варто сподіватися, що перекис зможе усунути бруд.

Нагадаємо, що робити, якщо болить поперек, а грошей на масаж немає: 2 простих вправи, які вас врятують.

Раніше повідомлялося, терміново переведіть в інше місце: з якими продуктами заборонено зберігати яблука.

Також, платіжки не зростуть, а вдома стане тепліше: простий трюк, який варто взяти на озброєння.