Зараз впенено увійшла у моду натуральність. Зручний одяг, улюлені кросівки та легкий макіяж. Важливо час від часу перебирати свою косметичку, що не тільки виявляти там пртерміновані тюбики, а ще й туші чи тіні, які давно втратили свою актуальність.

Ми розповімо вам, від якої косметики буде краще позбавитися.

Косметичка. Фото Freepik

Хайлайтер з великими блискітками. Зараз дуже актуальна натуральність, а тому обираючи хайлайтер, краще звертати увагу на ті варіанти, які надають шкірі природного сяйва. Важливо, щоб він виглядав на вас так, ніби ваше обличчя ніби світится з середини.

Щільна матова тональна основа. Щільні тони відходять у минуле. Такі тональні шкодять шкірі, створюючи ефект маски та взагалі забивають пори на обличчі. Краще придбайте для себе невагомий bb-cream та легкий коректор.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Коcметика, фото Pxhere

Матова помада. У їх складі зазвичай тільки синтетичні сполуки, які витягають зі шкіри вологу і за рахунок цього і забезпечують матове покриття. Набагато кращим варіантом для вас стануть стійкі помади зі зволожуючими оліями в складі.

Велика кількість засобів для контурингу. Зараз помітні контури на обличчі вважається верхом несмаку. Краще придбайте в косметичку невагомий скульптор і легкий бронзер, щоб надати вашій шкірі свіжого вигляду.

Нагадаємо, портал Знай інформував, коктейль для імунітету з гранату, лимона та імбиру: справжня вітамінна "бомба"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, їжте ці 9 продуктів і назавжди забудете про сухість шкіри взимку: ви навіть не підозрювали

Також, наш портал інформував, їжте цю кашу вранці й проживете довше: дієтологи назвали переваги доступної страви