Господарі щороку намагаються зберегти якомога довше свій урожай, у який було вкладено багато праці та зусиль.
Існує спосіб, завдяки якому часник та цибуля зберігаються близько двох років.
Українцям розповіли, як правильно зберігати часник та цибулю в домашніх умовах одразу після збирання врожаю. З цим способом тривалість зберігання овочів збільшиться вдвічі-втричі, запевняють фахівці.
На допомогу вам у цьому випадку прийде звичайне марганцівка (перманганат калію). Вона здатна захистити плоди від поширення інфекції, при цьому не завдаючи шкоди зубчикам та цибулині.
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору
Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК
Якщо пенсія нижче 4200 грн: пенсіонери можуть отримати знижку на комунальні послуги
Як суттєво збільшити термін зберігання цибулі та часнику
Цей спосіб дуже простий. Однак ефект від його застосування перевершить усі надії, адже термін зберігання цибулі та часнику вдасться суттєво продовжити.
Для цього на 10 літрів води візьміть чайну ложку із гіркою звичайної марганцівки. Після викопування часнику та цибулі, очистіть їх за допомогою води від землі.
Після цього помістіть їх у підготовлений розчин із марганцівки на 2-4 хвилини. Далі промиваємо їх під проточною водою і сушимо перед тривалим зберіганням.
Нагадаємо, що картоплю, рис та гриби не можна розігрівати: українцям вказали на небезпечну помилку в їжі .
Раніше ми повідомляли, що краще вилити і навіть не пробувати: ці напої погіршують пам'ять і шкодять мозку.
Також стало відомо, що улюблена кола та бургер можуть викликати рак: вчені прийшли до шокуючих висновків .