Хотілося б, щоб така гарна квітка, як орхідея, радувала своїм цвітінням якомога довше. Однак часто, щоб дочекатися її цвітіння, потрібна велика витримка та великий проміжок часу.

Проте вирішити цю проблему можна, знаючи певні хитрощі, якими вже давно користуються досвідчені квіткарі. Ці корисні поради повернуть орхідеї до життя, щоб ви могли регулярно милуватися квітами.

Орхідея, фото orchidea-shop

І найпростішим способом досягти найкращого результату є використання молока. Понад те, цей метод показав хорошу ефективність практично. Відомо, що молоко неймовірно корисне, адже воно містить калій, кальцій, магній, азот. А тому добре підходить і для орхідей.

Рекомендується для добрива використовувати саме домашнє молоко, яке має більше корисних речовин. Для цього столову ложку молока додайте в півлітра води, що відстоялася, і ретельно перемішайте. Далі горщик із рослиною поставте у велику ємність і щедро полийте цим розчином.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

хліб і молоко

Залишіть квітку на 15 хв, а потім злийте воду з горщика. Таким чином, підгодовувати рослину можна раз на 2 тижні. І можете бути впевнені, що незабаром орхідея зацвіте.

Крім того, листя рослини можна протерти молочним розчином. Він готується так: потрібно з'єднати 1 столову ложку молока і 2 ложки теплої води. Такий догляд зміцнить його та зробить зеленішим.

Орхідеї, кадр з відео

Нагадаємо, що один із найкращих помічників – лід: як його використовують господині у догляді за кімнатними рослинами.

Раніше ми повідомляли, що ваш сон під загрозою: які квіти не можна ставити у спальні