Чай, який може зберегти організм від десятків захворювань, не купиш у найближчому магазині, але його можна приготувати самостійно. Для цього знадобиться п'ять корисних та недорогих інгредієнтів. Про це пише "ТСН".

До складу чаю входять імбир, кардамон, куркума, мед та кориця. Таке наповнення дає організму сили боротися з різними вірусами та іншими захворюваннями. Також напій виводить токсини, шлаки та хвороботворні мікроби.

Чай. Фото: скрін youtube

Зокрема, куркума в такому чаї допомагає знизити рівень запальних процесів, знищує вільні радикали, які провокують онкологічні захворювання. Імбир – це засіб від головного болю, а також допомога при отруєннях. Кориця допомагає боротися з вірусами та знижує ризик діабету.

Для приготування чудо-чаю знадобиться:

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще
  • 0,5 столової ложки імбиру;
  • 0,5 столової ложки кориці;
  • 1/6 чайної ложки куркуми;
  • 1 щіпка кардамону;
  • 0,5 літра води;
  • 1 чайна ложка меду.

Чай. Фото: скрін youtube

Для приготування потрібно налити воду в каструлю і довести до кипіння, а потім зменшити вогонь і додати корицю з імбиром. Далі - додати куркуму та кардамон, ретельно все перемішати. Суміш прокип'ятити на повільному вогні 10 хвилин. Знявши каструлю з вогню, слід додати мед і можна вживати.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.

Також наш портал інформував, картопля і навіть цукор: вчені назвали продукти, які згущують кров і можуть викликати утворення тромбів.
Крім того, ми писали, бутерброди занапастять ваше здоров'я: дієтологи пояснили, чому не можна поєднувати ковбасу та хліб.