Ложку вранці та ввечері і все. За місяць піде 15 кг вікового жиру, відвислий живіт втягнеться повністю.

Запит на методи та способи схуднення не зникає, українці намагаються скинути зайві кілограми, хоча в умовах хронічного стресу, в яких мешкає більшість українців, можуть звести нанівець, проте дієтологи радять спробувати метод, який допоміг багатьом залишити за бортом зайві кілограми.

Льон. Фото: Youtube

Йдеться про насіння льону. Це популярний метод, який зводиться до того, щоб пити перед їжею настій на воді насіння льону.

Це досить відомий засіб для схуднення та підтримки ваги в нормі. Пояснити ефективність насіння в цьому питанні можна низьким вмістом вуглеводів, великою кількістю клітковини, активних кислот та інших компонентів, що стимулюють процеси спалювання жирових відкладень. Особливу користь становлять поліненасичені жирні кислоти у складі, такі як омега-3 та омега-6, що мають позитивний вплив практично на всі аспекти функціонування нашого організму.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Показати ще

Рецепт настойки невибагливий

25 г насіння льону та 500 мл води. Воду закип'ятити та запарити в термосі насіння протягом 10 годин. Пити настоянку 2-3 десь у день перед їжею по 100 мл.

Протипоказання

  • індивідуальна нестерпність продукту;
  • Холецистит та панкреатит у стадії загострення;
  • Камені та пісок у жовчному міхурі та нирках;
  • Вагітність.

Льон. Фото: Youtube

Матеріали характеру новин не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед ухваленням рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем та зверніться до фахівця.

Нагадаємо, що не є після 6 - це міф, який все ускладнює: як схуднути швидко і не обмежувати себе.

Раніше ми повідомляли, що для цього не потрібні дієти: як схуднути вже до 14 лютого за допомогою води, кілограми підуть швидко.