Замучила пітливість і від вас неприємно пахне? Є легкий та ефективний спосіб знизити пітливість та назавжди прибрати запах поту.

Висока пітливість всього тіла може бути абсолютно природною реакцією організму на спеку чи стрес. Але якщо раптом висока пітливість спостерігається в прохолодному приміщенні та спокійному емоційному стані, швидше за все, це вже захворювання. Тоді треба звертатися до лікаря.

Потовиділення. Фото: Youtube

Якщо піт виділяється через спеку або високу фізичну активність, у такій ситуації слід взяти звичайні вологі серветки, ретельно протерти ними область пахв, після чого нанести антибактеріальний гель для рук.

Цей засіб добре вбиває майже всі бактерії, у тому числі і викликають неприємний запах. Таким чином, пахви не стануть неприємніше пахнути.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Крім того, можна скористатися антиперспірантом, а чи не дезодорантом. Спробувати носити просторий, нетестний одяг із натуральних тканин. Чорна або біла сорочка може допомогти приховати піт на відстані, можна скористатися прокладками для пахв. Також бажано носити бавовняні або модні спортивні шкарпетки для відведення вологи.

Потовиділення. Фото: Youtube

Слід знати, що надмірна пітливість може бути особливістю організму, що зумовлена ​​спадковістю або надмірною активністю периферичної нервової системи. Периферична нервова система працює на управління роботою внутрішніх органів залежно від наших фізіологічних потреб, у тому числі контролюючих потовиділення.

Нагадаємо, що 15 хвилин на день та про зморшки можете забути: бюджетні правила догляду за шкірою .

Раніше ми повідомляли, що від них прищі ростуть, як гриби після дощу: з якими продуктами треба бути обережнішими.