Вже не носі новорічні свята, які починаються 25 грудня. На жаль ніхто роботу у ці дні не відміняв, а посидіти із друзями і алкогольними коктейлями та відмітити Новий рік та різдво хочеться.

Лікар Дебора Лі розповіла, які продукти краще вживати, щоб уникнути похмілля.

Похмілля, фото medaboutme

Вона порадила їсти продукти, які містять цинк і нікотинову кислоту. Ці компоненти допомагають розщеплювати ацетальдегід, який є основною причиною похмілля.

Цинк допомагає організму не тільки очиститись від ацетальдегіду а й зменшить запалення викликане алкоголем.

Популярні новини зараз

Нова індексація пенсій: хто залишиться без довгоочікуваного підвищення

Вікові обмеження: ПриватБанк обурив пенсіонерів дивними правилами

Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші

У Міненерго вирішили долю тарифів: скільки платитимемо за світло, тепло та гарячу воду

Показати ще

Багато цинку місять: устриці, м’ясо, птицю, морепродукти, цільнозернові, горіхи, крупи, молочні продукти.

Похмілля, скріншот: Youtube

Дослідження показують, що люди з вищим рівнем нікотинової кислоти легше переносять похмілля.

Перед застіллями краще запастись такими продуктами: м’ясом, рибою, птицею, цільнозерновими продуктами, авокадо, грибами та картоплею.

Похмілля, фото з відкритих джерел

Побороти важкі для організму наслідки похмілля допомагають яйця.

Вони багаті білком, вітаміном D, вітаміном B1, фосфором, магнієм, залізом, селеном і цинком.

Лікар також порадила після веселого застілля уникати смаженої та жирної їжі, яка буде подразнювати шлунок і погіршувати самопочуття.

Нагадаємо, що купіть 30 грудня, а на Новий рік вони вже згниють: як правильно зберігати мандарини.

Раніше ми повідомляли про хитрощі зберігання овочів для міського жителя: прості правила на випадок відключення електрики.

Також, ніколи не кладіть сир у морозилку: помилки, яких припускаються всі українці при зберіганні продукту