Зима – період, в який варто особливо уважно ставитися до свого імунітету. Взимку багато людей страждають від апатії, зниженого настрою через недостатню кількість сонячного світла.

Для того, щоб подолати всі ці симптоми, в свій раціон потрібно включити деякі сезонні продукти, що допоможуть подолати поганий настрій та значно зміцнюють імунітет.

Брюссельська капуста

Брюссельська капуста

В цьому овочі є багато фолієвої кислоти – вітаміну В, який здатний підвищити настрій. За думкою вчених, фолієва кислота здатна навіть покращити стан при депресивному розладі. Якщо кожен день вживати продукти з вмістом цієї кислоти, то настрій та самопочуття будуть відмінними.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Гранат

У цьому фрукті є багато антиоксидантів, поліфенолів. При чому ці корисні речовини є не тільки у самому плоді, але і в соку.

Гранат. Фото: Youtube

Гарбуз

Гарбуз – плід, який багатий на магній. Якщо вживати її часто, можна уникнути такого стану як апатія, депресія та знижений настрій. Також у ньому багато вітамінів групи В, які допоможуть боротися з втомою та стресом. Тож, цей овоч не тільки смачний, але і надзвичайно корисний. Вживати його краще у печеному вигляді.

Повидло з гарбуза, фото з pxhere

Батат

Батат – солодка картопля, має в своєму складі надзвичайно корисні елементи, зокрема, вітамін С. Цей вітамін, за думкою дослідників, найбільш корисний для гарного настрою та відсутності депресії та апатії.

Нагадаємо портал Знай інформував, улюбленці та новорічний декор: які прикраси краще тримати подалі від собак та котів

Раніше на порталі Знай повідомлялося, живіт вже хоче зимової теплоти: секрети здорового харчування в холодну пору від дієтолога

Також наш портал інформував, так смішно, що хочеться плакати: українців шокували чеком 10-річної давності з набором покупок на новорічний стіл