Всі ми любимо робити запаси у морозилці, особливо до прийдешніх свят. Немає нічого поганого, щоб заморожувати рибу, але якщо це зробити неправильно вона втратить свій смак.
Тому варто знати, як правильно морозити рибу у морозилці, щоб насолоджуватися її смаком. Про це розповідає ТСН.
Як правильно морозити рибу
Спочатку рибу почистіть від луски та нутрощів. Потім добре промийте прохолодною водою та просушіть паперовим рушником. Перед зберіганням, її можна порізати на порції, дивлячись як вам буде зручно. Будь-яка риба має зберігатися у морозильній камері не більше трьох місяців.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Як рибу розморожувати
Бажано, щоб вона розморожувалася у своєму темпі у кімнатній температурі. Для розморожування не рекомендують користуватися мікрохвильовою піччю, а тим паче духовкою. Також не треба прискорювати розмороження теплою, або гарячою водою. Дія гарячої води сприяє втраті структури м’яса, а також псує смак. В такому випадку риба втрачає свій класичний смак. Тому варто подбати про страву заздалегідь і дістати її напередодні готування.
Заморожування готової риби: як правильно це робити
Для заморожування такої риби варто почекати до її повного охолодження. Потім скласти на порції і загорнути у фольгу, а потім у спеціальний пакет. Якщо упакувати її не щільно, то може зіпсуватися смак та потрапити сторонні запахи до готової страви.
Нагадаємо, портал Знай інформував, знайомтеся, це звичайні макарони за "секретним" рецептом на пательні з помідорами, цибулькою і часничком
Раніше на порталі Знай повідомлялося, дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом"
Також, наш портал інформував, як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти