У понеділок, 8 березня, багато країн світу святкуватимуть Міжнародний жіночий день. В кожній країні є свої традиції та звичаї: десь прийнято жінкам дарувати квіти і не пускати на кухню, а десь в черговий раз мовчки висловлювати згоду і поважати абсолютно всі права, як і в будь-який інший день.

Але тільки в окупованому РФ Криму вирішили порадувати місцевих холодною і чистою водою. Так, кримське підприємство "Вода Криму", яке контролюють російські окупанти, заявило, що на честь свята "потече по трубах".

Крим без нормальної води, скріншот: YouTube

За їх інформацією, на честь святкового Міжнародного жіночого дня в Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах тимчасово скасують графіки подачі води.

"Шановні жителі Сімферополя, Сімферопольського та Бахчисарайського районів! У зв'язку з майбутнім весняним святом подача води здійснюватиметься з 6:00 6 березня до 9:00 9 березня. В інші дні подача води здійснюватиметься згідно із затвердженим графіком", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Важливо зазначити, що мова йде про постачання холодної води. Відновлення централізованої подачі гарячої води поки не передбачається.

Раніше повідомляли, морпіх згадав події в Криму в 2014: "Готові були захищати навіть палицями".

Як повідомляв Знай.uа, поки кримчани сидять без води Поклонська з "золотим" гаджетом Джобса говорить про мир: "Мій улюблений Київ...".

Знай.uа писав, офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді "тривога"".