В американському місті Мейсоні, штаті Огайо заступниця шерифа округу Воррен Сара Вот змогла ухилитися від куль, які в неї випустив чоловік прямісінько з порогу свого будинку. Жінка не розгубилася, пригнулася, і, вихопивши свій пістолет, розстріляла нападника — все це зафільмувала камера, вмонтована у дзвінок біля входу.

Про цей випадок повідомляє американське видання The Blaze.

Поліцію до будинку викликав брат майбутнього стрільця — 56-річного Ленса Раніона —, побоюючися, що той може скоїти самогубство. На кадрах з дверного дзвінка видно, як Сара Вот перед вхідними дверима будинку чекає, коли мешканець відповість. Раптом власник будинку просуває пістолет через двері і стріляє. Драматичне відео показує, що вона ледве встигає уникнути траєкторії кулі, пригнувшись до землі, й негайно вихоплює пістолет і починає стріляти у відповідь. Інші офіцери кидаються у бік перестрілки і вимагають, щоб стрілець показав руки. Колеги-офіцери запитують Вот, чи не поранена вона, і вона задихано відповідає: "Я в порядку".

Наразі Ленса Раніона госпіталізовано, його стан оцінюється як важкий, але стабільний. Проти нього збираються висунути обвинувачення у замаху на співробітника правоохоронних органів. Сама Сара Вот не постраждала.

Заступниця шерифа Сара Вот, фото Twitter

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Нагадаємо, Молодий блогер загинув через невдалий розіграш.

Як повідомляв портал Знай.uа, у містечку Плейнс, штат Пенсільванія, США чоловік застрелив подружжя і вчинив самогубство після сварки через прибирання снігу.

Також Знай.uа писав, що киянин влаштував відстріл незнайомців під своїм балконом. Винуватець інциденту підтвердив, що стріляв у людей.