Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото і відео.

Напередодні 8 березня Настя Каменських випустила трек "дівчатка рулять" і запустила челендж, де найрізноманітніші дівчата з різних куточків світу танцюють під її ритми в TikTok.

" Оууу ееее! 🔥 Трек "дівчатка рулять" - #1 в Хотлисті на @youtubemusic, #2 в "кращих нових треках", #3 в "головних новинках" на @applemusic і я так рада бачити, що всього за день зробили стільки офігенних Відео для мого @tiktok челленджа #Девочкірулят, показали в чому суперсила всіх крутих дівчаток і ваші танці! Спасибі, що слухаєте, репостіть, пишіть теплі слова, діліться своєю творчістю і підтримуєте! Ви най-най ❤ ️ Люблю вас!",- пише Настя.

У коментарях Даша Астаф'єва назвала Каменських своєю улюбленою цукеркою.

Шанувальники теж в коментарях висловили свою думку щодо треку і танцювального челенджу. Одні прийшли в захват від нового звучання знайомої артистки, а інші вважають, що НК вже виросла з таких пісень.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Пісня ні про що️️", "моя думка, що НК вже виросла з таких пісень, а Потапу аби серед підлітків триматися вікам", " ваууу Настя це один з кращих треків в моєму плейлисті. Ти найкраща🔥", " Настя створила заводний настрій для дівчаток 🔥. Бомбяо 💣", " красуня, ти крута🙌🏾🙌🏾❤️❤️", "Ваууу Настя це один з кращих треків в моєму плейлисті. Ти найкраща🔥", "ти сама класна, найщиріша співачка 😍твої пісні дарують", "класна пісня, чекаємо кліп", "Дуже запальний тречок Настя вигадала"," Ми теж тебе любимо❤️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Настя Каменських обіцяє поділитися особистим, близько кожному.

Як повідомляв "Знай.uа", Настю Каменських, Лесю Нікітюк і Дашу Астаф'єву застукали разом в грайливих позах, дуже розкуто.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських вразила подарунком всім дівчаткам до 8 березня.