Варто нагадати нашим читачам, що ми вже писали про стоматолога з Тернополя Інну Кравчук, яка прославилася на всю Україну, коли в мережі спливли відеозаписи з її кабінету. На кадрах - жорстоке поводження з маленькими пацієнтами, дивитися на них морально дуже важко.

У цій ситуації вирішили розібратися експерти програми "Говорить Україна", де темою програми часто стають дуже гострі соціальні ситуації, які відбуваються сьогодні в країні.

"Шок у стоматології: дітей катували - батьків не пускали? Відеозаписи, зроблені в кабінеті дитячого стоматолога, обурили всю країну. 4-річних Уляну і Максима відвели лікувати зуби ще влітку, і тільки зараз, через півроку, їх батьки з новин дізналися, що над дітьми знущалися.

Відео було оприлюднено після того, як мама ще однієї маленької пацієнтки знайшла на тілі дитини синці. А дівчинка назвала лікаря "дияволом". Сьогодні вперше батьки дітей, знущання над якими шокували країну, розкажуть свої версії подій. Де вони були?

Невже захищали скандальну стоматологиню? Але чому відео ховалося півроку? Зізнання власниці клініки - тільки у нас.", - повідомляють у програмі "Говорить Україна".

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Варто зазначити, що небайдужі і розлючені українці почали активно коментувати новий тизер програми в мережі Facebook: "Жодного разу мій син не зайшов сам в кабінет стоматолога, завжди я заходила з ним. І ніхто нічого не сказав. Бо так повинно бути, поки дитина неповнолітня, і особливо коли така маленька", "Багато батьків бачили це відео і по новинах теж показували, я так думаю, клієнтів стало менше", "Боже це жахіття, це ж скільки потрібно мати ненависті, щоб таке творити!!!", "Підтримую, вже давно спостерігали камери як знущається лікар стоматолог над дітьми і тільки тепер оприлюднили, що це? Прокинулася совість, цікаво чия буша болить?".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, доглядальниця жорстоко побила 98-річну стареньку заради грошей, на крики збіглися сусіди.

Як повідомляв Знай.uа, аліменти з матері через суд: Мін'юст показав, як українці ставляться до своїх дітей насправді.

Знай.uа писав, охоронці змусили покупця вмитися зеленкою, ткнувши обличчям у відро для сміття.