Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскраве відео з гримерки, показавши, як готується до одного зі своїх виступів, примірявши спокусливе концертне вбрання. Так, артистка позувала на селфі в блискучому корсеті з глибоким декольте срібно-лілового кольору, з короною на голові і яскравим макіяжем з винною помадою на губах.

Красуня доповнила казковий образ перукою з рожевим каре замість довгого світлого волосся, рухаючись під звуки пострілів. Зірка продемонструвала пишні груди, грайливо нахилившись і намагаючись трясти принадами в такт пострілів, немов зброєю, а в кінці ролика Ольга показала шанувальникам язик, загадково дивлячись вдалину. Сама Полякова пожартувала, що нібито є грозою центральних вулиць і спальних районів.

"Гроза центральних вулиць і спальних районів 💥"

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова вирішила розкрити нехитрий секрет пишних форм - виявляється, для декольте Полякова використовує спеціальні поролонові підкладки, які візуально збільшують її груди.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора