Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя в своєму Instagram.

Нещодавно подруга президента Володимира Зеленського і багатодітна мама запросила шанувальників у соцмережі на прямий ефір, на якому вона збирається "говорити по-дорослому". Так, Кравець хоче обговорити з підписниками тему здоров'я.

"Серйозність на цьому фото невипадкова, друзі. Хочу запросити вас завтра на прямий ефір. Прийшов час поговорити по-дорослому 🤔 Про здоров'я і те, що ми їм звикли називати. Про свій досвід нездоров'я в тому числі. Про мудрість. Про зцілення. Про те, що головне в процесі будь-яких змін - не поспішати і не морочитися! Завтра, в середу, о 18.00 я познайомлю вас з людиною, яка перевернула моє уявлення про здорові звички в харчуванні, яка досі руйнує міфи і з якою я (а до мене вже дуже багато) буду одужувати і звільнятися. Від чого - теж скажу завтра:)", - написала Кравець.

Раніше ми писали про те, що Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла, на що підсіла: "Змушена зізнатися".

Нагадаємо, Олена Кравець похвалилася величезним букетом.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець стала дружиною Потапа: "Такий різний".

Також портал Знай.uа писав, що Кравець показала своє найулюбленіше заняття.