Популярна українська виконавиця, яка живе і будує кар'єру в Російській Федерації, Світлана Лобода похвалилася екстравагантним образом з недавньої вечірки.

Відповідне відео зірка опублікувала в Insta-stories.

Відомо, що в останній день зими Світлана Лобода влаштувала таємний концерт у Києві, про що не було відомо журналістам і широкому колу людей. На таємному концерті української зірки помітили журналіста Анатолія Анатоліча і його дружину.

Ну а поки відвідувачі виступу відпочивають, Світлана Лобода не забуває про шанувальників і радує їх новим контентом. Цього разу виконавиця вирішила ближче показати костюм, в якому була присутня на недавній вечірці.

Співачка вибрала для виходу в світ спокусливий наряд чорного кольору: приталений піджак і штани-кльош зі шкіри (або її замінника), жилетку з того ж матеріалу і топ з глибоким декольте і безліччю переплетень. Доповнила образ Лобода клатчем в тон, маленькою форменою сумкою і чобітками з гострим носом на високих підборах.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Що примітно, незважаючи на відвертість образу, Світлана Лобода була абсолютно не нафарбована і без зачіски. Очевидно, відеоролик був знятий ще на стадії зборів і зірка просто не встигла причепуритися до кінця.

Нагадаємо, що таємна вечірка Лободи в Києві закінчилася пристрасним тілосплетінням: Анатоліч не стримався.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лобода на таємному концерті в Україні нагадала про тропічну пристрасть.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль і Світлана Лобода посварилися на "Голосі".