Українські співачки і зіркові детективи шоу "Маска" Оля Полякова і Настя Каменських станцювали пристрасний танго під час виступу одного з учасників.

Відповідне відео з'явилося на сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що українські поп-зірки Настя Каменських (NK) і Оля Полякова стали зірковими детективами на гіпершоу "Маска". Дівчата, разом з іншими членами журі, повинні відгадати особистості учасників, які ховаються за пишними костюмами. Але, крім своєї основної роботи, детективи люблять розважати українців різними витівками.

На одному з останніх випусків Полякова і Каменських показали глядачам гаряче танго, станцювавши його під час виступу персонажа Буряка. Очевидно, що спочатку вони не збиралися цього робити, проте після того, як дружина Потапа почула пісню учасника, вона зірвалася з місця і витягла колегу потанцювати разом з нею: "Танцювати, бігом!".

Після танцю зіркові детективи вирішили не повертатися на свої місця, сівши на край столу з іншого боку. Після того, як виступ буряка підійшов до кінця, до Насті Каменських і Олі Полякової вирішив приєднатися Олег Винник, сівши між колегами і взявши їх під руку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Нагадаємо, що милий Циклоп з "Маски"змусив Каменських потрясти сідницями:" для якоїсь п * рнушки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських злилася з Олею Поляковою в пристрасному поцілунку на сцені шоу "Маска".

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова на шоу " Маска "довела Бабку до мату, а Остапчука до істерики:" * бать"