Четвертий старший син і спадкоємець лідера Аль-Каїди Усами бен Ладена є точною копією свого батька. Дивлячись на нього, можна відзначити, що він успадкував потужний ніс тата і смагляві очі. А ось артистичні нахили - він успадкував від матері.

Він дивиться Американський вестерн "Непрощений", коли відчуває себе пригніченим. В інших випадках Омар бен Ладен малює, в основному, пейзажі-пустелі Нілу при місячному світлі або дикий Американський Захід. Про це повідомляє видання Vice.

Картина сина Усами бен Ладена, фото: Vice

"Деякі з членів сім'ї моєї мами дуже артистичні. Моя мама любить малювати, і одна з моїх сестер теж. Мій дядько теж був дуже хорошим художником. Так що необхідність малювати і розфарбовувати у мене в крові", - пояснив він в WhatsApp.

За останні 12 місяців він написав більше десятка оригінальних робіт, які були виконані в стилі художньої наївності при використанні яскравих кольорів і плоских експресіоністськими мазками. На одній з картин з відобразив гори Тора-Бора, де його батько ховався після подій 11 вересня 2001 року. На іншій улюбленій картині Омара бен Ладена він зобразив пустелю Арізони.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Тора-Бора, фото: Vice

"Я сумую за веселими часами, які у мене були, за часами, коли я був занадто молодий, щоб знати про це, і був занадто невинний, щоб бачити світ навколо себе. Я сумую за безкрайніми дюнами пустелі і горбистим морям. Я сумую за спокоєм дитинства", - заявив він.

Картина сина Усами бен Ладена, фото: Vice

Нагадаємо, в Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька дочка

Як повідомляв "Знай.ua", терористи ІД "звили гніздо" під Києвом - "Відсидимося в Україні"

Знай.ua писав, солдат ЗСУ у ТікТок назвав росіян "братнім народом", мережа кипить: "Зрада в прямому ефірі..."