Трапляються моменти, коли поставили на вогонь каструлю і забули про неї, а згадали, коли вміст уже почав смажитися. Після такого посуд буває легше викинути, ніж відмити, проте старий та перевірений лайфгак може врятувати в такій ситуації. Про це пише uapress.

Каструлю, що пригоріла, непросто відчистити навіть якщо озброїться найдорожчою магазинною хімією. Проте наші бабусі справлялися із проблемою і без наворочених засобів. Для цього використовували лише один простий та доступний інгредієнт, який точно знайдеться на кухні.

Як врятувати каструлю, що пригоріла. Фото: скрін youtube"

Багато хто може не повірити, але ефективним засобом для очищення пригорілого нальоту є звичайна сіль. Усього кілька столових ложок потрібно насипати в каструлю та залити водою. Далі посуд слід поставити на вогонь та дочекатися закипання.

Як врятувати каструлю, що пригоріла. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Коли вода закипіла, її можна вилити. Після цього потрібно озброїтися губкою і ретельно пройтися поверхнею. Забруднення мають відмитися без особливих зусиль.

Досвідчені домогосподарки зазначають, що такий дешевий і невигадливий лайфгак змусить каструлю сяяти від чистоти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, навіщо витрачати гроші: чим можна замінити магазинну хімію для миття посуду, корисні лайфгаки.

Також наш портал інформував, як зубною пастою врятувати емальований посуд від подряпин: так роблять навіть на ресторанній кухні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися плями на пуховику без машинки та замочування: прості методи, які повернуть одягу бездоганний вигляд.