У зимово-весняний період висока ймовірність навіть після недовгої прогулянки повернутися додому з промоклим взуттям. Якщо вдома немає електронної сушарки, можна викрутитися більш витонченим способом. Про це пише pixelinform.

У кожному будинку є пилосос, адже без нього вже як без рук. Прилад дозволяє ефективно проводити прибирання в будинку, позбавляючись пилу та інших забруднень. Втім, це не всі засоби його застосування.

Пилосос. Фото: скрін youtube

Так, якщо ви прийшли з прогулянки і помітили, що промочили ноги, а вдома немає спеціальних гаджетів для сушіння взуття, можна використовувати пилосос.

Застосування цієї хитрості має ряд переваг, якщо порівнювати із сушінням взуття на батареї. По-перше, він убезпечить черевики від деформації через вплив високих температур. Також упорядкувати взуття за допомогою пилососа можна за досить короткий час.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Взуття. Фото: скрін youtube

Як працює лайфгак

Насамперед необхідно зняти щітку з ручки пилососа, а потім помістити трубу всередину взуття. Прилад слід увімкнути на максимальну потужність та залишити працювати приблизно на 10 або 15 хвилин. За цей час взуття має висохнути за рахунок потужного потоку повітря.

Слід зазначити, деякі фахівці не радять сильно зловживати таким лайфгаком, оскільки існує думка, що такий спосіб використання техніки може їй нашкодити.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, додумається не кожен: навіщо досвідчені господині засипають у пилосос пральний порошок.

Також наш портал інформував, шоколадку з'їли – фольгу залиште: кілька крутих побутових лайфгаків із "металевим папером".

Крім того, ми писали, як без нервів і зусиль очистити решітку газової плити: три найпростіші способи.