Накопичення жиру – поширена проблема, з якою стикаються люди з малоактивним способом життя. Зайві сантиметри на талії буває непросто усунути, але процес можна прискорити за допомогою деяких приправ. Про це пише портал zdorovia.

Раціон харчування багато в чому впливає стан організму, зокрема постать. Так, боротися із зайвими кілограмами та ефективно спалювати жир можна за допомогою правильної їжі, а також деяких спецій.

Схуднення, скріншот з відео

За словами дієтологів, приправи допомагають оздоровити кишечник і прискорити процес схуднення, надаючи жироспалювальну дію. Йдеться саме про куркуму та імбир.

Фахівці пояснюють, що організм накопичує жирову тканину при запаленні, а куркума блокує ці процеси в організмі. Аналогічні властивості має імбир, але додатково прискорює метаболізм.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Куркума, скріншот: YouTube

Щоб досягти потрібного ефекту куркуму найкраще додавати разом з чорним перцем для кращого освоєння організмом. Також щодня потрібно з'їдати шматочок імбиру розміром один сантиметр. Це допоможе організму швидше впоратися з жировими відкладеннями.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ця популярна крупа зробить імунітет непробивним: їжте кілька разів на тиждень і хвороби не візьмуть.

Також наш портал інформував, ризикуєте занапастити організм: стало відомо про несподівану небезпеку кави.

Крім того, ми писали, час - наш друг: відомий дієтолог назвала ідеальний період дня для схуднення.