Важливо розуміти суть проблеми розтяжок. Вони утворюються на шкірі, коли верхній шар дерми при розтягуванні розривається. Такі розриви сприяють появі шрамів, які ми звикли називати розтяжками. Виглядають вони не дуже гарно.

Для того щоб зменшити розтяжки, можна вдатися до використання наступних ефірних олій. Їх можна наносити на шкіру, щоб позбутися розтяжок, попередньо розбавивши з маслом-основою.

Один з українських б'ютіблогерів назвав найкращі олії, які можуть упоратися з цією проблемою.

Догляд за шкірою. Фото: скрін youtube

Органова олія

Його часто застосовують у косметології, воно є ефективним засобом для догляду за шкірою. Результати досліджень показали, що ця олія покращує еластичність шкіри, а значить зробить менш помітними розтяжки.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Мигдальне масло, скріншот: YouTube

Олія гіркого мигдалю

Його видобувають не зі звичних нам мигдальних зерен. Ця ефірна олія ефективно бореться із розтяжками, які можуть виникнути після вагітності.

Апельсинове масло, скріншот: YouTube

Олія гіркого апельсина

Цей ефір видобувається зі шкірки цитрусових і здатний тонізувати шкіру. Правда людям з алергією та чутливою шкірою слід з обережністю скористатися цією олією, попередньо провівши тест на реакцію шкіри.

Лавандова олія, скріншот: YouTube

Лавандова олія

Заспокоює, загоює рани, збільшує виробництво колагену, формує сполучну тканину.

Олія ладану, скріншот: YouTube

Ефірна олія ладану

Має цілющі властивості в лікуванні шкірних захворювань, з легкістю проникає в шкіру, має корисні антиоксиданти, пом'якшує шкірні покриви.

Як правильно наносити олію

Живіт потрібно масажувати м'якими круговими рухами. А на груди, стегна і сідниці рекомендуємо наносити шляхом поплескування, можна злегка пощипуючи. Повторюйте процедуру регулярно двічі на день після душу - і жодні розтяжки тебе не налякають.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, забув, що їв уранці? "Суперпродукти", які допомагають зберегти здатність мозку думати.

Раніше повідомлялося, не поспішайте купувати нову подушку: як правильно прати постільний "аксесуар", щоб не залишилося плям.

Також, і навіть хімія не потрібна: названий простий спосіб, який допоможе позбавитися тарганів.