Звичайна харчова сіль може стати чудовим помічником у збиранні. Досвідчені господині розповіли, як використовувати засіб для очищення ванни або туалету. Про це пише інформаційний портал storinka.

У наші дні важко уявити прибирання в будинку без використання побутової хімії. Проте наші бабусі успішно використовували натуральні засоби, які справлялися із завданням не гіршим за сучасну хімію. Одне з них – сіль.

Сіль. Фото: скрін youtube

Сучасним людям може здатися дивністю, але сіль може успішно застосовуватися не лише у кулінарії. З її допомогою можна упорядкувати ванну або унітаз, а разом з тим заощадити гроші на купівлі хімічних засобів.

Санвузол. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Сіль допоможе прибрати сліди вапняку та жовтих плям на поверхні сантехніки. Наприклад, щоб очистити унітаз, потрібно насипати в нього близько 100 г солі і посипати по краях. Щоб засіб подіяло, потрібно залишити його на три години, а потім можна промивати.

Найбільш гарного ефекту можна досягти, якщо залишити сіль в унітазі на ніч. Крім того, разом із нею можна використовувати харчову соду, яка дозволить посилити ефект.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сантехніки "заборонили" один лайфгак з унітазом, який позбавить вас грошей: у жодному разі так не робіть.

Також наш портал інформував, агресивна хімія – не допоможе: спосіб очищення труб, про який не розповідають сантехніки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чисті меблі, гарна дача та топовий чохол: найкращі варіанти для зіпсованих капронових колготок.