Найбільш корисним для здоров'я вважається куряче м'ясо. За словами дієтологів, воно здатне підтримувати імунну систему, а також насичувати організм різними вітамінами, мікро- і макроелементами. Про це йдеться у матеріалі ukrhealth.

Куряче м'ясо містить білок і корисні амінокислоти, які позитивно впливають на імунну систему. Коли організм відчуває дефіцит амінокислот, то імунні клітини, що синтезують імуноглобуліни, не в змозі нормально працювати.

Курятина, скріншот: YouTube

Також тваринний білок приносить користь організму у плані побудови тканин та м'язів. Мінерали, яких чимало у курячому м'ясі, допомагають підтримувати роботу серцево-судинної системи, судин, кровоносної системи.

М'ясо курки можна вживати тим, хто перебуває на дієті, правильному харчуванні або страждає на захворювання судинної системи, тому що в ньому мало жирів і низький рівень холестерину.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Курятина, скріншот: YouTube

Серед іншого в курячому м'ясі багато вітамінів: РР, А, В1, В2, В5, В6, В9 і В12, а також С, Е, Н. Також це джерело величезної кількості корисних мікро-і макроелементів, зокрема калію, сірки, фтору, Не мало і кальцію, магнію, натрію, фосфору, хлору, йоду та заліза.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, руйнує організм швидше, ніж алкоголь: експерти розповіли, яку отруту багато хто п'є щодня.

Також наш портал інформував, чому від хліба краще не відмовлятися, якщо хочете схуднути: вся правда про борошняний продукт.

Крім того, ми писали еліксир життя: популярний напій здатний уберегти від передчасного відходу у вічність.