Ванна кімната – місце скупчення бактерій, тому необхідно регулярно проводити збирання, зокрема чистити сантехніку. Як правило, для цього використовується побутова хімія, проте можна вберегти свій гаманець та навести лад за допомогою копійчаного засобу. Про це пише uapress.

Багато хто звик боротися з іржею або вапняним нальотом, плямами на сантехніці за допомогою магазинної хімії. Проте покупні кошти коштують чималих грошей, а витрачаються досить швидко. Досвідчені господині поділилися методом, що допоможе підтримувати ідеальну чистоту та не розоритися на побутовій хімії.

Як відмити ванну. Фото: скрін youtube

Необхідний засіб для збирання доведеться зробити самостійно, використовуючи дешеві та доступні інгредієнти: лимонну кислоту, господарське мило та кальциновану соду.

Так потрібно підготувати ємність і в ній розмішати 2 столові ложки кальцинованої соди і лимонної кислоти, а потім додати столову ложку господарського мила, бажано рідкого. Суміш ретельно перемішується та наноситься на сантехніку, яка попередньо обливається водою.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Спосіб відмити ванну, скріншот: Youtube

Засобу потрібно дати час подіяти – від 5 до 15 хвилин, залежно від рівня забрудненості. Далі поверхня чиститься губкою та змивається водою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, антипригарна сковорідка: як відчистити застарілі плями і не пошкодити покриття.

Також наш портал інформував, прибирати доведеться набагато рідше: три важливі правила, щоб житло залишалося чистим довше.

Крім того, ми писали, як прибрати "лікарняну жовтизну" з вікон та підвіконня домашніми засобами: найкращі розчини.