Здається, що без побутової хімії вже як без рук - найпростіші завдання здаються нездійсненними. Однак, це не зовсім так. Наприклад, ідеально вимити посуд можна за допомогою натуральних засобів, які знайдуться у кожному будинку. Про це пише портал pixelinform.

Ідеально вимити посуд можна без використання магазинної хімії. Прості хитрощі можуть допомогти, якщо вдома закінчився миючий засіб. Також можна зовсім відмовитися від хімії, економити гроші та обробляти посуд натуральними засобами.

Брудний посуд. Фото: скрін youtube

Так, перше, що допоможе до блиску відмити посуд – гірчичний порошок. Втім, цей засіб не завжди є кухні.

Однак завжди під рукою у кожної господині – сіль. Достатньо посипати жирний посуд і можна приступати до миття. Сіль ще має й антибактеріальні властивості, тому посуд буде блискати ідеальною чистотою. Також завдяки солі можна знезаразити губку для миття посуду, що є розсадником бактерій.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Посуд. Фото: скрін youtube

Третій метод помити посуд без миючого засобу – використовувати оцет. Продукт можна використовувати як окремо, так і в тандемі із сіллю. Це дозволить легко вимити жирну їжу, знищити всі бактерії та позбудеться неприємних запахів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, антипригарна сковорідка: як відчистити застарілі плями і не пошкодити покриття.

Також наш портал інформував, як розібратися з брудним посудом, якщо немає води: лайфгаки, які врятують у важкі часи.

Крім того, ми писали, порошок зберігайте пів року - а так не можна: терміни придатності побутової хімії, які ви не помічаєте.