Мало хто підозрює, але сало має багато корисних властивостей - допомагає зміцнити імунітет і навіть позбутися зайвих кілограмів. Про це йдеться у матеріалі порталу glamour.

Чимало людей вважає сало шкідливим продуктом через вміст тваринного жиру, холестерину. Насправді сало досить легко засвоюється організмом і містить багато корисних натуральних речовин.

Солоне сало, скріншот: YouTube

Цінні жирні кислоти містять свіже сало, зокрема лінолеву та арахідонову. Вони допомагають підтримувати нормальну роботу нервової системи та мозку, а також підтримують загальне здоров'я організму, роблять імунітет стійкішим.

Фахівці визнають, що в салі справді міститься холестерин, проте його кількість не критична. Щоб продукт приносив більше користі ніж шкоди, його краще вживати у свіжому вигляді, а не смажити.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Сало. Фото: скрін youtube

Ще одна особливість сала – воно не сприяє набору ваги. Зайві кілограми, як правило, з'являються через надлишок у харчуванні вуглеводів, а не жирів. Продукт можна вживати навіть тим, хто прагне схуднення, оскільки навіть незначна порція сприяє тривалому вгамуванню голоду.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лікарі про це не попереджають: чому банани небезпечно їсти щодня.

Також наш портал інформував, рецептори "заспівають" від задоволення та організм оцінить: дієтологи назвали найкорисніший десерт.

Крім того, ми писали, соняшникова олія: чому цей важливий продукт може скоротити тривалість життя.