Трапери та замшеві черевики: як доглядати черевики, щоб продовжити їхнє життя

Трапери – зимові черевики на шнурівці та протекторній підошві. Не можна прати такі черевики у пральній машині. Якщо у тебе немає часу, щоб почистити їх або бруд настільки сильний, що ти не можеш його самостійно видалити, віддай взуття в професійну пральню.

Черевики. Фото: Youtube

Завжди вибирайте тип засобів для чищення для матеріалу, з якого виготовлене взуття. Це дуже важливо. В іншому випадку у тебе може виникнути не тільки проблема позбавлення від усього бруду, але ти теж ризикуєш пошкодити взуття.

Свіжий бруд, який дуже легко прилипає взимку, можна видалити злегка вологою ганчірочкою. Однак, зверни увагу на дві речі – ганчірка має бути виготовлена ​​з м'якого матеріалу, щоб не дряпала шкіру. Крім того, постарайся видалити бруд якнайшвидше, бажано, як тільки повернешся додому.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Замша - це матеріал, який виглядає елегантно та оригінально. Для чищення замшевого взуття вибір відповідних засобів для чищення відіграє тут головну роль. У цьому випадку спеціальна гума замшева, яка видаляє бруд, може бути дуже хорошим рішенням. Вартість такої гумки становить близько 40-70 гривень – це невеликі витрати. Її можна придбати у взуттєвих магазинах чи інтернеті. Пам'ятай, що чисте, акуратне взуття – найкраще доповнення будь-якого образу.

Черевики. Фото: Youtube

Нагадаємо, що зимові прогулянки на радість: маленькі хитрощі, які збережуть ваші ноги в теплі.

Раніше ми повідомляли, як без проблем повернути взуття до магазину: що потрібно знати українцям.