Сніданок дає нам сили та енергію на весь день, тому пропускати цей прийом вкрай небажано. І для нього потрібно підбирати правильні продукти, які здатні наситити організм.

Не варто переживати, що сніданок "доторкнеться" зайвими цифрами на терезах. Все залежить від того, що ви їсте. Є кілька продуктів, які ідеально підійдуть для ранкового прийому їжі та навіть допоможуть схуднути.

Сніданок, фото med-practic

Лосось

Ця риба містить багато корисних жирів та дає почуття ситості, але не відрізняється сильною калорійністю. Всім відомо, що в лососі є омега-3 і білок, який вранці найкраще засвоюється і ніби заведе "моторчик" метаболізму.

Яйця

Знову ж таки, білок зранку дуже сприятливо впливає на організм і надовго його насичує. В цілому, яйця - це скарбниця корисних жирів, але ось від них у поєднанні з сиром і олією варто відмовитися.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Яйце пашот, скріншот з відео

Яблуко

На сніданок їх можна їсти і в сирому та запеченому вигляді. Завдяки своїм властивостям, яблука відмінно підходять для дієти та справляються з порушеннями процесу метаболізму.

Насіння чіа

Вони дуже популярні останнім часом і добре впливають на процес зниження ваги, оскільки містять корисну клітковину. З насіння чиа можна робити низькокалорійні десерти, додавати в салати та каші.

Насіння чіа, фото milkalliance

Нагадаємо, що не є після 6 - це міф, який все ускладнює: як схуднути швидко і не обмежувати себе.

Раніше ми повідомляли, що для цього не потрібні дієти: як схуднути вже до 14 лютого за допомогою води, кілограми підуть швидко.