Сліди від дезодоранту на одязі - серйозна проблема, адже прибрати забруднення звичайним пранням практично неможливо. Однак є проста хитрість, яка допоможе врятувати улюблені речі. Про це пише портал ua-vestnik.

Якщо одягати футболку або блузку відразу після використання дезодоранту, то засіб може залишити вкрай неприємні білі сліди. Прибрати плями за допомогою звичайного прання дуже важко, а часом навіть неможливо. Але й викидати одяг не варто.

Дезодорант. Фото: скрін youtube

Так, досвідчені господині діляться простим методом, який допоможе позбавитися слідів дезодоранту, навіть на темному одязі. Найприємніше, що для порятунку речей не доведеться витрачатися на дорогі магазини.

Безпечне та швидке видалення плям від дезодоранту можливе при використанні звичайного засобу для миття посуду. Гель м'яко впорається із забрудненням і не залишить жодних слідів.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Відчистити пляму. Фото: Youtube

Плями слід обробити засобом для миття посуду та залишити річ приблизно на 30 хвилин. Після цього одяг необхідно випрати звичним способом.

До речі, для видалення забруднень на темному одязі не рекомендується робити суміші на основі оцту, лимонної кислоти та перекису водню. Ці компоненти можуть зіпсувати такі речі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, магазинна хімія так не зможе: простий спосіб зберегти колір одягу під час прання.

Також наш портал інформував, сиділи на обіді і захезали одяг кави: з цими способами ви швидко випрати пляму.

Крім того, ми писали, як правильно прати кухонні рушники, щоб стали як нові: рятівний лайфгак.