Не завжди секрет якісного прання полягає у використанні дорогого порошку. Часто це навіть не допомагає досягти бажаного результату.

У той же час, навіть бюджетний варіант прального порошку впорається з видаленням плям на "відмінно", якщо застосувати одну невелику хитрість.

Речі після прання, фото wday

І знадобиться вам тільки звичайнісінький нашатирний спирт, після застосування якого мало не скрипить від чистоти. На прання знадобиться 40 мл нашатирю, який є практично у будь-якій аптечці.

Просто відміряйте необхідний об'єм і залийте засіб прямо в барабан пральної машинки. Далі можете спокійно запускати техніку в роботу, як завжди, засипавши в лоток для прального порошку недорогий засіб.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще
Виявляється, нашатирний спирт здатний не тільки випрати речі, а й повернути одягу яскравий колір. У той же час зовсім не варто турбуватися про запах, адже після того, як ви дістанете речі з пральної машинки, від різкого "аромату" нашатиря не залишиться і сліду.

Прання джинсів, фото multiurok

Нагадаємо, що одяг має жахливий запах після прання: поради, які ефективно вирішать проблему.

Раніше ми повідомляли, як майстерно прати великі ковдри вдома: простіше, ніж ви думаєте. Є пара методів, які допоможуть впоратися з цим.

Так само стало відомо, що чорне стане сірим, а нове доведеться викинути: речі, які заборонено прати разом. Давайте розбиратися, які предмети гардероба можна прати разом, а які краще окремо.