Є люди, які з великою відповідальністю стежать за підтриманням чистоти у своєму будинку, квартирі чи навіть у кімнаті. Однак вологе прибирання далеко не завжди допомагає позбутися неприємних запахів. Якщо ми викинули все сміття, помили підлогу і навіть витерли полиці, а запах залишається - значить це від меблів.

Просто так буває, старі меблі набувають затхлого запаху. Навіть якщо ваші меблі з натурального дерева є найкращою якістю, згодом вони можуть видавати дуже неприємний запах.

Просте прибирання вологою ганчіркою та провітрювання не допоможуть у такій ситуації. Тим не менш, існує дуже простий спосіб позбутися неприємного запаху – використання звичайної газети.

Про цей лайфгак розповів один із українських блогерів, який ділиться порадами у соціальних мережах.

Старі меблі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Показати ще

Такий лайфхак був запропонований користувачем TikTok @onceuponabungalow. У своєму відео вона показала, як зім'яті газети можуть допомогти видалити запах зі старих книжкових полиць та шаф.

Щоб цього досягти, необхідно заповнити полиці зім'ятими газетами та залишити їх там на два тижні. Після цього можна видалити газети, а разом із ними і неприємний запах із дерев'яних меблів.

Як прибрати запах зі старих меблів, скріншот: YouTube

Поки що немає єдиної думки, чому саме зім'яті газети можуть видалити неприємні запахи. Можливо це через друкарську фарбу або пористу структуру газетного паперу. Однак цей простий метод досить ефективний і гідний спроби.

Нагадаємо, звільняємо місце для нових помад: 4 речі, які краще викинути зі своєї косметички.

Раніше повідомлялося,секрети та користь зимової обрізки дерев: повинен знати кожен садівник.

Також, медики нагадали, кому слід носити маску навіть без карантину.