Буряк – цей популярний український овоч може стати у нагоді не лише для смачного борщу.

Виявляється, він має потужні здібності справжнього натурального афродизіаку. Про це розповів британський лікар Майкл Мослі для Mirror.

Буряк. Фото: Youtube

Експерт пояснив, що в давнину римляни активно застосовували буряк як засіб підвищення потенції та лібідо. Адже завдяки вмісту нітратів цей коренеплід сприяє розширенню кровоносних судин та покращенню кровопостачання статевих органів. Також він знижує АТ (артеріального тиску).

За словами Мослі, нітрати в буряках переробляються під дією мікрофлори ротової порожнини в оксид азоту, що запускає процес вазодилатації. Тобто розслаблення м'язів судин та розширення їх просвіту.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Дослідження показали: регулярне вживання склянки свіжого бурякового соку допомагає знизити артеріальний тиск у людей з гіпертонією. Крім того, буряк стимулює чоловіків зрілого віку, роблячи їх активнішими в інтимній сфері.

Буряк. Фото: Youtube

Окрім користі для потенції, буряк містить чимало вітамінів та мінералів – залізо, калій, магній, вітамін С, фолієву кислоту. Завдяки цьому він сприяє кращому травленню, очищенню печінки та посиленню імунітету.

А якщо ви не любите буряки, можна скористатися альтернативними натуральними афродизіаками. Серед них – сирий шпинат, картопля, салат, селера та рукола. Спробуйте додавати їх у свій раціон!

Нагадаємо, понюхали шоколад і схудли: вчені дійшли висновку, який здивує всіх ласунів

Як повідомляв "Знай.uа", не чай, а цілющі зілля: який напій здатний захистити від десятків захворювань

Знай.uа писав, кофеїн та краса:як улюблений напій впливає на нашу шкіру