Коли холоди наступають з особливою наполегливістю, ми починаємо сумніватися в гламурних установках та вибираємо зручність та тепло. У цій боротьбі за збереження тепла наші аутфіти втрачають елегантність, але це не має значення, адже головне – не замерзнути дорогою на роботу чи зустріч.

І ось тут багато хто з нас робить серйозну помилку, одягаючи колготки під джинси.

Синтетичні колготки, натягнуті під джинси, не тільки не зберігають тепло, а й створюють протилежний ефект очікуваному. Ці щільні та гладкі матеріали не дихають, не гріють, а, навпаки, заважають нормальному теплообміну між тілом та навколишнім середовищем.

То як правильно утеплюватися в зимовий час? Давайте розглянемо кілька альтернатив, які дійсно допоможуть уникнути морозних неприємностей і дадуть відсіч небажанню замерзнути.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Теплі джинси. Існують спеціальні джинси з утепленням, призначені для холодних зим. Вони відрізняються щільністю деніму, наявністю теплого наповнювача або підкладки, що робить їх чудовим вибором для холодних днів.

Термобілизна. Це спеціальна білизна, яка набагато ефективніша і комфортніша за синтетичні колготки. Термобілизна використовує відкриті тканинні структури, забезпечуючи повітряний потік, поглинання поту, охолодження в русі і підтримку комфортної сухості шкіри.

Вовняні колготки. Тонкі колготки з натуральної вовни стануть чудовою альтернативою синтетичним варіантам. Вони забезпечать теплопровідність та повітропроникність, що робить їх ідеальним вибором для зимових днів. Двошарові колготки із зовнішнім шаром із вовни та внутрішнім із бавовни додатково підвищують комфорт.

Високі шкарпетки або гольфи. Для тих, кому найчастіше холодно в області гомілок, підійдуть теплі гольфи або гетри. Вони, як правило, містять натуральну шерсть і запобігають промерзанню цієї частини ніг.

Таким чином, у боротьбі з морозом слід відмовитися від колготок під джинсами та звернути увагу на ефективніші та комфортніші варіанти утеплення.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що через очікувану негоду в Україні запрацювали Пункти незламності: що важливо знати та пам'ятати про них

Вам буде цікаво дізнатися, коти vs зима: чи безпечно пушистику грітися на батареї