Для багатьох з нас мікрохвильова піч – справжній рятівник у швидкому приготуванні та розігріванні їжі. Але хто не стикався з тим, що замість того, щоб насолодитися гарячим обідом, виходить, що мікрохвильова піч воліє прогрівати тарілку?

Так, це досить поширена ситуація, але ми маємо простий трюк, щоб перемогти цей кулінарний недолік.

Мікрохвильовка, фото з відкритих джерел

Чому це відбувається? Мікрохвильова піч працює так, що прогріває зовнішні шари їжі, і ось наше рішення цієї загадки допоможе вам у більш ефективному прогріванні. Перш за все, перш ніж відправити страву в мікрохвильову піч, рекомендується розподілити його рівномірно по поверхні тарілки, створивши при цьому невелике заглиблення в центрі.

Цей простий трюк забезпечує рівномірне проникнення мікрохвиль усередину страви. І пам'ятайте, що розміщення тарілки трохи по краю підносу, що обертається, також відіграє ключову роль у цьому процесі.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Їжа в мікрохвильовій печі, фото irecommend

Якщо у вас немає спеціальної кришки для мікрохвильової печі, не впадайте у відчай. Просто використовуйте звичайну кришку або харчову плівку – це покращить результат та забезпечить більш рівномірне нагрівання. Так що приготуйтеся до повноцінного гастрономічного досвіду, навіть якщо у вас лише кілька хвилин для розігріву.

Раніше ми писали про три корисні функції мікрохвильової печі, про які ти ніколи не чув

Крім того, Знай.ua повідомляв, звичайний оцет відмиє вашу мікрохвильову піч у лічені хвилини: трюк, який спростить життя господиням

Також наш портал інформував, сковорідка більше не пригорятиме: досвідчені господині поділилися рятівними порадами