У повсякденному житті ми часто звертаємо увагу на речі та предмети навколо нас лише з погляду їхнього призначення. Однак хто сказав, що ми не можемо подивитись на звичні предмети з нового боку і знайти їм несподіване застосування?

Ми розповімо про незвичайні способи використання звичних речей, які зроблять ваше життя більш зручним і захоплюючим.

Тарілка. Фото кадр з Youtube

Глибока тарілка

Глибока керамічна тарілка може стати не лише інструментом для подачі страв, а й несподіваним підсилювачем звуку. Просто поставте свій мобільний телефон або планшет у тарілку, і ви здивуєтеся, наскільки гучним може бути звучання.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Показати ще

Липкий Ролик

Використовуйте його для швидкого чищення одягу, аксесуарів та навіть меблів. Цей універсальний інструмент допоможе вам підтримувати порядок у найважчих місцях, даруючи вашому будинку бездоганний вигляд.

Олівці / фото: відкриті джерела

Олівець

Візьміть олівець, натріть його грифелем місця на блискавці, і ви здивуєтеся, наскільки легко можна впоратися з цією проблемою.

Праска для випрямлення волосся

Він може стати чудовим помічником у швидкому розгладжуванні одягу перед важливою подією.

Спагетті

Використовуйте спагетті для запалення свічки. Просто підпаліть спагетті та запаліть свічку. Дивовижний спосіб освітлення у важкі хвилини.

Кока-кола. Фото Freepik

Кокс

Спробуйте опустити клеми акумулятора в кока-колу на півгодини. Кислотність напою допоможе усунути окисли та відновити контакт. Раз на місяць можна використовувати суміш кока-коли, аміаку та засоби для миття посуду (у пропорції 4:4:1) для позакореневого підживлення газонної трави. Результатом буде не лише дивовижний колір, а й здоровіший газон.

Зубна нитка

Використовуйте її для різання продуктів, коли немає під рукою ножа. Цей простий лайфхак стане в нагоді в поході або на пікніку.

Біле вино

Коли червоне вино опиняється на вашому одязі, не засмучуйтесь! Просто дістаньте пляшку білого вина. Цей незвичайний метод допоможе вам позбутися неприємних плям і надати вашому одязі первозданного вигляду.

Келих вина, фото: pixabay

Келихи

Старі келихи, які могли б залишитися без діла, перетворяться на оригінальні свічники. Додати трохи фарб і фантазії, і у вас з'явиться щось дивовижне для вашого інтер'єру.

Фанат

Скористайтеся ним для швидкого сушіння одягу або навіть очищення дзеркала. Простий, але ефективний метод використання фена у повсякденному житті.

Раніше ми писали про те, що відмити дзеркало пакетиком, а шви між плиткою - окропом: як прибрати ванну без побутової хімії

Крім того, Знай.ua радив,не поспішайте викидати: мандаринові шкірки можуть сильно врятувати в господарстві