Бажання насолоджуватися свіжістю та ароматом зелені натурального походження не означає, що ми повинні часто відвідувати ринки чи влаштовувати постійні походи на город. Зберегти свіжість кропу, петрушки, цибулі та інших зелених трав можна набагато простіше, ніж здається.

Один із найефективніших способів зберегти їхню свіжість — використання вафельного рушника. Після промивання зелені досить акуратно загорнути її вологий вафельний рушник, але не перетягувати його занадто щільно, щоб не пошкодити ніжні гілочки.

Свіжа зелень / фото: depositphotos

Далі слід помістити цей пакет з свіжою зеленню в поліетиленовий пакет, не зав'язуючи його. Поміщаємо упаковку у відділення для овочів у холодильнику, забезпечуючи доступ кисню для зелені.

Залишкова волога на зелені та рушник після промивання відіграє ключову роль у збереженні свіжості та аромату. Цей спосіб дозволяє уникнути псування, плісняви ​​та додаткового головного болю зі зберіганням зелені у великих склянках, що займають багато місця і представляють певний клопіт.

Популярні новини зараз

На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+"

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Показати ще

Свіжа зелень / фото: depositphotos

Цей простий, але ефективний метод дозволяє зберегти свіжість вашої зелені на довгі тижні, тішивши вас справжнім смаком свіжих трав, як тільки вони покидають грядку.

Також наш портал повідомляв, що за упаковку платимо дорожче: чому преміальні продукти дорожчі за звичайні втричі

Раніше Знай.ua ми писали, вдихни на повні груди: кімнатні рослини, які відмінно очищають повітря

Вам буде цікаво дізнатися, викидайте ці продукти з холодильника вже зараз: що зменшує ваше життя з кожним роком все більше