Нещодавно було проведено дослідження, яке виявило наявність небезпечних хімічних речовин у популярних продуктах харчування. Їх надмірне вживання може призвести до раку і безпліддя.

Про це пише New York Post.

вопер Burger King

Неприбуткова правозахисна група Consumer Reports протестувала 85 продуктів харчування, що продаються в супермаркетах і мережах швидкого харчування, і виявила певний рівень вмісту пластичних хімікатів у 84 з них.

Вчені пояснюють, що хімічні речовини, які називаються фталатами, просочуються в основному через пакувальні матеріали і можуть викликати рак, безпліддя, вроджені дефекти, ожиріння та інші серйозні проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Дитяче харчування

Згідно зі звітом, серед продуктів з найвищим вмістом пластику були: оригінальна французька ваніль зі зниженим вмістом жиру Yoplait; ванільне морозиво Ben & Jerry's; хрусткі курячі нагетси Wendy's Whopper від Burger King's; оригінальні пластівці General Mills; куряча грудка Perdue та персики Del Monte, нарізані шматочками.

Чизбургер, скріншот: YouTube

Звичайно багато з цих продуктів не знайти на наших полицях, але мова йде узагальнено, про усю їжу, яка пакується у пластик.

Тому для повсякденного харчування варто обирати продукти у скляному, металевому та іншому пакуванні.

Нагадаємо, що не є після 6 - це міф, який все ускладнює: як схуднути швидко і не обмежувати себе.

Раніше ми повідомляли, що для цього не потрібні дієти: як схуднути вже до 14 лютого за допомогою води, кілограми підуть швидко.