Зараз будується більш свідоме суспільство, яке використовує багаторазові торбинки, або поліетилен використовує неодноразово. Але попри це поліетиленові пакетики стали невід'ємною частиною нашого життя.

У деяких випадках, поліетилен краще не використовувати взагалі. Про те, які продукти не можна зберігати в пакетах, розповіли в виданні "Телеграф".

Поліетиленові пакети, фото: кадр з відео

Овочі та фрукти

Першість у цьому списку тримають овочі та фрукти, які мають високий вміст вологи. До цієї категорії можна віднести томати, листову зелень, ягоди, огірки та інші продукти, які можуть виділяти надмірну вологу. У пакеті гниль та пліснява розвиваються дуже швидко. Тому краще такі продукти зберігати або у відкритому контейнері, або просто у холодильнику, якщо їх не багато.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Овочі в супермаркеті, скріншот: YouTube

М'ясо

Багато хто зберігає свіже м'ясо та рибу у пакетах. Цього робити також не можна. Це може призвести до перехресного зараження інших продуктів, або ж розмноження бактерій.

Індюшатина, м'ясо, фото: Знай.ua

Гаряча їжа

І, звісно у поліетиленових пакетах не можна зберігати гарячу їжу. По-перше – пакет може розплавитись, а по-друге – поверхня пакета може негативно вплинути на якість їжі, або ж навіть смак та запах. Тому для зберігання такої їжі краще використати спеціальні контейнери, які не тільки безпечні, але і досить зручні. Також варто пам’ятати, що пакети взагалі не призначені для харчів, тому варто багато разів подумати, перш ніж зберігати у них готову їжу.

Нагадаємо, портал Знай інформував, сковорідка більше не пригоратиме: досвідчені господині поділилися рятівними порадами

Раніше на порталі Знай повідомлялося, викидайте ці продукти з холодильника вже зараз: що зменшує ваше життя з кожним роком дедалі більше

Також, наш портал інформував, кишечник може не витримати: коли мед стає небезпечним для здоров'я