Оливкова олія - ​​популярний продукт, який можна знайти практично на кожній кухні. Його можна застосовувати не тільки в кулінарії, а й у вирішенні деяких домашніх справ. Про це пише інформаційний портал glamour.

З давніх-давен оливкова олія має досить широке застосування, зокрема в косметології, медицині і звичайно ж, кулінарії. Деякі господині успішно застосовують продукт на вирішення домашніх завдань.

Оливкова олія. Фото: скрін youtube

Лайфгак №1

Оливкову олію можна використовувати для захисту дерев'яного посуду. Застосування просте: помити дошку, лопатки та інше начиння з дерева, а потім нанести невеликий шар оливкової олії. Через 5 хвилин протерти посуд тканиною. Такий метод дозволить запобігти розтріскування та знебарвлення дерев'яного посуду.

Лайфгак №2

Оливкову олію можна використовувати для обробки предметів із нержавіючої сталі. Пару крапель потрібно нанести на поверхню, а потім відполірувати сухою ганчіркою. Такий спосіб допоможе забезпечити захист від корозії та додадуть блиску виробам.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Оливкова олія. Фото: скрін youtube

Лайфгак №3

Бувають випадки, коли необхідно позбавитися липкої етикетки, які наклеюють на різні товари. У цьому випадку не варто мучитися, а краще скористатися оливковою олією. Етикетку просочити олію та залишити на 15 хвилин, а далі наклейка легко злізе.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прибирання стане розвагою, а не каторгою: геніальний лайфгак з мікрохвильовою піччю.

Також наш портал інформував, прямо як нові: як наточити леза блендера — вам знадобиться яєчна шкаралупа і кілька секунд.

Крім того, ми писали, не тільки помити, а й знезаразити: як правильно доглядати кухонні дошки.