Спеції - продукт, який робить смак наших страв насиченим і пікантним. Вони також корисні для нашого організму. Багато хто купує їх на вагу на ринку, адже так виходить вигідніше, однак такий варіант програє у якості.
Про це пише Ukr.Media.
Фабрично розфасовані спеції обов'язково проходять перевірку якості та санітарний контроль на виробництві.
Також спеції мають властивість не тільки віддавати власний аромат, а й вбирати сторонні запахи з навколишнього середовища.
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Заводська упаковка гарантує якісне зберігання спеції.
Вони мають властивість швидко втрачати аромат, колір, смакові якості та корисні властивості при зберіганні на відкритому повітрі.
При порушенні умов зберігання спеції можуть вкриватися пліснявою.
Також не зрозуміло скільки часу в продавців на прилавах знаходяться ті чи інші приправи.
Фахівці нерідко знаходили в прострочених спеціях сальмонелу, яка є збудником важкого шлунково-кишкового захворювання.
Найчастіше її виявляють у таких спеціях, як орегано, базилік, порошок каррі, насіння кунжуту і перець.
Тому щоб не ризикувати власним здоров'ям, краще купувати фасовані варіанти у перевірених місяцях.
Нагадаємо про мед із пікантною з гостринкою: сучасний та дієвий метод боротьби з підступними хворобами.
Раніше ми повідомляли, що доведете шлунок: чому їсти гриби потрібно з особливою обережністю.
Так само стало відомо, що які таблетки заборонено запивати соком: може призвести навіть до смерті. Під час лікування завжди слід бути обережними, особливо з прийомом ліків.